1 Φεβ 2011

ΕΔΩ ΝΤΑΒΟΣ. ΕΚΕΙ ΝΤΑΒΟΣ.


> Η πατρίδα μας κατήγαγε ιστορική νίκη: η ελληνική αποστολή κατέκτησε, με τη στιβαρή πολιτική της κυβέρνησης, καταλύματα κατά τι πιο ευρύχωρα από τις τρώγλες στις οποίες τους είχαν στοιβάξει μόλις ένα χρόνο πριν.

> Πέρυσι ο πρωθυπουργός μας έφαγε το ξύλο της αρκούδας από τους άξεστους ξένους δημοσιογράφους αλλά τους άφησε σύξυλους με την παροιμιώδη καρτερικότητά του. Φέτος τον πλάκωσαν στις θωπείες και τα γωνιακά χαμόγελα και τους αποστόμωσε με την ακόμη μεγαλύτερη ψυχραιμία του. Αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις με την ίδια παγερή αδιαφορία! Δεν καταλαβαίνει τίποτα.

> Η Υπουργός Παιδείας, δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων διέψευσε την παρουσία της στο ελβετικό χωριό. Από το στενό της περιβάλλον διέρρευσε ότι αυτές οι διοργανώσεις αποπνέουν επαρχιωτισμό. Η προσωπική της αισθητική αλλά και ιδεολογία τείνει προς Bilderberg.

> Η επιτυχημένη δημοσιονομική του πολιτική επέφερε στον πρωθυπουργό μας τέσσερις επιπλέον φουσκωτούς. Οι Ελβετοί θεωρούν ότι διατρέχει αυξημένο κίνδυνο. Δεν γνωρίζουν τους Έλληνες.

> Απετράπη από τους οργανωτές η μετάβαση στο κοσμοπολιτικό θέρετρο νεόκοπου Έλληνα επιχειρηματία-τραπεζίτη-αερομεταφορέα. Λέγεται ότι πλανώνται ερωτηματικά για την επαγγελματική του ακεραιότητα.

> "Θα πολεμήσω γι αυτήν την Ευρώπη. Αυτή η Ευρώπη σημαίνει 60 χρόνια ειρήνης..." είπε, άμα τη αφίξει του στο Νταβός, με το στόμφο που διακρίνει τους κοντόσωμους ηγέτες, ο πρόεδρος της Γαλλίας Σαρκοζί. Τι βαθμό θα δίνατε σ΄αυτόν τον ποντικό, αν στη μνήμη σας ερχόταν η πρώην Γιουγκοσλαβία;

> Η ελληνική οικονομικοφιλανθρωπική ελίτ διένυσε την απόσταση Sharm El Sheikh - Davos σε χρόνο ρεκόρ. Τι σου είναι η σύγχρονη τεχνολογία!

> Η λέξη της μόδας είναι "επιμήκυνση". Του χρόνου θα είναι "μπούνγκα-μπούνγκα".

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: