2 Ιαν 2011

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΛΑ.

Και rond de jambe.

Ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ένας υπουργός, ούτε βουλευτής, ούτε ο τελευταίος πολιτικάντης διανοήθηκαν να εκστομίσουν ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη απ΄ την προηγούμενη.

Το τόλμησε ένα, υψηλόβαθμο κατά το μπαμπά του, στέλεχος των ΝΕΩΝ των Ψυχαραίων, στις 30 Δεκεμβρίου 2010  (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=12&ct=8&artid=4610998), στη στήλη ΑΙΧΜΕΣ (σιγά τα αίματα!!). Ο Νότης Παπαδόπουλος.

Κατάφερε ο ερίφης, με αναρίθμητες περικοκλάδες, να μεταφέρει την ευθύνη της "σημερινής μιζέριας" των Ελλήνων πολιτών (εργαζομένων όχι θεσιτών) στους ίδιους, γιατί είναι, λέει, φοροφυγάδες και θεσιθήρες και τους απειλεί με πολύ βαριές ποινές αν δεν συμμορφωθούν και συνεχίσουν να κάνουν τους έξυπνους.

Ο γιος του Λευτεράκη (που δεν κατάφερε να αποδράσει από την ατυχία του να γεννηθεί φτωχός), επιμένει προσθέτοντας οτι το κακό που μας βρήκε οφείλεται στην κρίση την κακούργα την ξενόφερτη και όχι στη συστηματική κλοπή ΟΛΟΥ του χρήματος των φόρων των εργαζομένων από τους πολιτικούς και τους συμμαφιόζους τους "επιχειρηματίες", τραπεζίτες και ΕΚΔΟΤΕΣ. Αυτή είναι η δομή της ελληνικής κρίσης. Τα τρία άλλα PIGS παρασύρθηκαν όντως από τη χρηματιστική φούσκα των άπληστων Αμερικανών.

Ο Νότης, λοιπόν, (μπαμπάς του Γιαννάκη - Φωνή της Αμερικής Παπαδόπουλου, κυνηγού και υμνητή επιτυχημένων, σύμφωνα με την αισθητική του, Ελληνοαμερικανών. Ως γνωστόν όλα τα καλύτερα προέρχονται από την Αμερική, ακόμα και οι Έλληνες) δεν κατηγορεί για τη γενική κρίση την Αμερική, κάτι που είναι κοινά αποδεκτό, αλλά τη Γερμανία και τη Μέρκελ. Αλλά η Μέρκελ δεν έκλεβε το ταμείο. Επέβαλε μόνο έναν περιορισμό της εσωτερικής κατανάλωσης, εδώ και χρόνια, μειώνοντας στο επίπεδο που το επέτρεπε η οικονομία της χώρας, τις αμοιβές των Γερμανών πολιτών. Έκανε οικονομία. Και λάδωνε αυτούς που περίμεναν στην ουρά να λαδωθούν. Μήπως δικά της λεφτά μοίραζε;

Κύριε Γιωργάκη Παπανδρέου, αν δέχεσαι τέτοιες αιχμές, τι να τις κάνεις τις θωπείες (για να μην πούμε καμιά πιο βαριά κουβέντα)...

Καλύτερη χρονιά και καλά κρασά, κύριε Νότη Παπαδόπουλε...

Υ.Γ.  Τι περιπέτεια κι αυτή, τρεις ζωές κάτω απ' τα φουστάνια της κυρίας Δολ, στο σκοτάδι. Αν δεν υπήρχε κι η ασετυλίνη...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ο ...Νότης τουλάχιστον είναι μισθοσυντήρητος του συστήματος (και του ΔΟΛ) και συνεπώς μπορεί να γράφει ότι του λένε οι "εντολείς" του!!!
Αλλά, που να δείτε τι γράφουν στα σχόλιά τους κάποιοι "λαμόγιοι" δήθεν αναγνώστες -κατά τη γνώμη μου εγκάθετοι- σχετικά με την ανάγκη για υποστήριξη του καθεστώτος. Διαβάστε τον "οχετό" της ...καθεστωτίλας και ανατριχιάστε με τις απόψεις τους!!!

Για παράδειγμα, ο Giorgos Kyriakidis,1/1/2011,11:49, γράφει:
"Η κακοδαιμονία της Ελλάδας ήταν πάντα το Δημόσιο με την απίστευτη γραφεικρατία και την συνεπακόλουθη διαφθορά. Τα κόμματα και οι κομματικοί στρατοί συντηρούσαν αυτή την κατάσταση για να βολεύονται οι κομματικοί κηφήνες και τα τρωκτικά. Ολοι ξέρουμε οτι για να κάνεις δουλειά με το Δημόσιο πρέπει να δώσεις μίζα και για να εξυπηρετηθείς πρέπει να δώσεις γρηγορόσημο. Φυσικά υπάρχουν και καλοί Δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται με τις μετατάξεις άχρηστων ή διεφθαρμένων. Απόλυση όσων δεν χρειάζοντα ή είναι διεφθαρμένοι ή έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠι και πρόσληψη νέων άξιων και ικανών ανθρώπων. Αυτό χριεάζεται. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες"

Και ο Μιχάλης,31/12/2010,08:02, συνεχίζει:
- Άρση μονιμότητας στο σύνολο των ΔΥ - Μείωση των βουλευτών σε 200 - όχι αμοιβές για επιτροπές - Απόλυση όσων ΔΥ προσλήφθηκαν χωρίς διαδικασίες ΑΣΕΠ - Άμεση επανίδρυση Γυμνασίων - Λυκείων αριστούχων - Δραστική μείωση εισαγομένων σε ΑΕΙ - Κλείσιμο Τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ που δεν ζητούνται και φτιάχτηκαν μόνο για ικανοποίηση τοπικών παραγόντων

Μπουρδολογίες μεν, αλλά άσχετες με όσα γράφει ο Νότης παραπάνω...
Ανορθόγραφα κείμενα, με μίσος και φθόνο να ξεχειλίζουν...
Ελεεινοί μισάνθρωποι, ελεεινά τα κίνητρά τους, ελεεινό το μέλλον μας!!!

Σταύρος Κυριαζής

apotopoto είπε...

Το μέλλον μας είναι ελεεινό, κύριε Κυριαζή, αν έτσι το θέλουμε. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Παρεμπιπτόντως όταν τους βλέπετε φτύστε τους κι αφήστε τους να σκουπίζονται. Ίσως έτσι σώσουμε την ελληνική χαρτοβιομηχανία.